Metoda de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul https://gradina-noastra.ro/ folosind urmatoarele instrumente de plata:

Numerar, card la POS sau transfer bancar in momentul ridicarii produselor

In cazul unei comenzi cu ridicare de la showroom-ul Gradina Noastra, produsele se pot achita in momentul ridicarii.

Ramburs (numerar) la livrarea produselor

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate numerar in cazul livrarii comenzii prin curier sau in cazul livrarii efectuate de catre Gradina Noastra, la adresa specificata de dumneavoastra.

Ramburs (cu cardul la POS) la livrarea produselor

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate cu cardul de debit/credit la POS-ul mobil in cazul livrarii comenzii efectuate doar de catre Gradina Noastra, la adresa specificata de dumneavoastra. Daca doriti sa achitati astfel, trebuie sa specificati in momentul plasarii comenzii.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

- BALKAN PARTNER S.R.L , in calitate de vanzator, cu sediul social in: ILFOV, SAT PETRESTI, COM. CORBEANCA, STRADA GHIOCEILOR 8A, inregistrat la Registrul Comerțului cu numar de identificare J23/1031/2022, cod unic de înregistrare (CUI) 32281303 .

  • Conturi Bancare: 

RO49INGB0000999903948317 ING BANK

RO44BACX0000001845975000 UNICREDIT BANK 

Prin Card bancar

Pentru siguranta platilor tale, folosim ca procesator de carduri NETOPIA Payments. Platile sunt securizate conform standardelor 3D Secure VISA si MasterCard.

Daca ai selectat card de credit/debit ca metoda de plata, se va deschide automat o pagina unde este necesar sa completezi formularul cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, vei primi un mesaj cu informatii relevante despre comanda. Aceste informatii le vei primi si prin e-mail. Sunt acceptate urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu iti vom putea efectua livrarea produselor.

Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments.