Regulament Campanie

1.Organizatorul si perioada campaniei

1.1 Prezentul regulament este aplicabil campaniei promotionale REDUCERE SEZON 2023 si ANUVERSARE10 ( Oferta este valabila EXCLUSIV ONLINE) organizata de Balkan Partner  SRL, denumit Organizator in cele ce urmeaza, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul in Ilfov, Sat Petresti, Com. Corbeanca, Strada Ghioceilor 8A, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/1031/2022, cod unic de inregistrare fiscala RO32281303.

1.2 Perioada de desfasurare a campaniei este intre 01.02.2024 – 31.12.2024, ultimul moment de achizitie fiind 31.12.2024, ora 23.59 pentru cumparaturi online pe site-ul www.gradina-noastra.ro, in limita stocului disponibil al produselor participante. 

2.Descrierea campaniei

2.1 Produsele participante la campanie reprezinta o selectie cuprinzatoare din categoriile de produse comercializate de Organizator, fiind semnalizate in mod distinct reducerile de pret acordate pentru acestea, prin afisarea unei etichete de reducere exprimata procentual (-%). Reducerea exprimata in procente (-%), reprezinta valoarea absoluta cu care se reduce pretul de lista al produsului participant la campanie pentru a ajunge la valoarea pretului de vanzare a acestuia.

2.2 Pretul de lista este afisat taiat, in culoarea gri, iar pretul de vanzare este afisat in culoarea rosie. Pentru scopul prezentului regulament, „pretul de lista” semnifica pretul stabilit pe baza recomandarilor furnizorilor Organizatorului, in conformitate cu politica comerciala a acestuia.

Motivul afisarii acestei informatii este acordarea unui sprijin potentialilor clienti in ceea ce priveste decizia de cumparare, prin evaluarea comparativa a preturilor.

2.3 Pretul de lista are rol strict informativ, fara valoare juridica si nu poate fi asimilat sub nicio forma cu pretul de referinta in vanzarile cu pret redus, asa cum este acesta definit prin OG 99/2000.

3.Modificarea, intreruperea sau prelungirea campaniei

  3.1 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul regulament, informand participantii prin afisarea modificarilor pe site-ul www.gradina-noastra.ro.

  3.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a intrerupe campania oricand pe parcursul desfasurarii acesteia si de a o prelungi, informand participantii privind orice suspendare, intrerupere sau prelungire prin afisarea pe site-ul www.gradina-noastra.ro.

  3.3 Modificarile intervenite privind regulile sau valabilitatea campaniei nu vor afecta comenzile deja plasate, dar inca nefinalizate la momentul intervenirii modificarii.

  4.Dispozitii finale

   4.1 Prin participarea la aceasta campanie, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor regulilor din prezentul regulament.

   4.2 Regulamentul campaniei se completeaza cu Termenii si Conditiile, Prelucrarea datelor personale si Politica de cookies disponibile pe site-ul www.gradina-noastra.ro.

   4.3 Eventualele dispute aparute intre Organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care aceasta nu va fi posibila, conflictele vor fi solutionate de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.

   4.4 Organizatorul este indreptatita sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii sau a site-ului www.gradina-noastra.ro.

   4.5 Pentru orice informatii sau sesizari avand ca obiect campania, orice persoana interesata poate contacta Organizatorul la numarul de telefon 0723.769.147, de luni pana vineri intre orele 08:30-18:00 (cu exceptia zilelor de sarbatoare legala) sau prin e-mail la comenzi@gradina-noastra.ro.