Politica de retur

Acceptam returul urmatoarelor produse: fertilizatori si ingrasamine, unelte de gradina si seminte de gazon achizitionate online de la BALKAN PARTNER S.R.L fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Va rugam sa retineti ca va veti pierde dreptul de returnare daca nu declarati retragerea achizitiei in termen de 14 zile de la primirea produselor comandate. Aceasta solicitare trebuie transmisa prin e-mail la adresa de pe pagina noastra ”Contact”.

In conformitate cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, puteti returna comanda in orice moment, fara motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la livrare. Perioada de anulare, in legatura cu furnizarea de bunuri, se calculeaza din ziua urmatoare celei in care bunurile intra in posesia fizica a consumatorului. In aceasta perioada de timp, puteti returna produsele din orice motiv.

Dumneavoastra sau destinatarul trebuie sa ne informati cu privire la decizia de retragere in scris pe e-mail la adresa de pe pagina noastra "Contact", in termen de 14 zile lucratoare de la livrare.

Pentru a fi returnate produsele din categoriile mentionate mai sus, achizitionate prin intermediul site-ului, acestea trebuie sa indeplineasca anumite conditii:
– sa fie returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile livrate initial;
– sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, noi, nefolosite;
– sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte deficiente estetice sau functionale;
– sa fie expediate la adresa de pe pagina noastra "Contact", fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.
Daca produsele nu respecta aceste conditii, ele nu pot fi returnate.

Produsele din categoriile: Arbori ornamentali, Arbusti ornamentali, Conifere, Gard viu, Graminee, Topiary/Forme si Plante perene  NU pot fi returnate, conform art.16 alin. 4 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2014.

Va rugam sa retineti ca veti fi responsabil pentru orice costuri de expediere suportate ca urmare a returnarii produselor catre BALKAN PARTNER S.R.L si ar trebui sa va asigurati ca obtineti dovada expedierii produselor.

Rambursarea contravalorii produselor poate fi oferita numai pentru produsele ajunse in posesia noastra, la adresa de pe pagina noastra "Contact", in conditiile specificate mai sus.

Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul cardului din care s-a efectuat plata.

Politica noastra de returnari exclude articolele perisabile.